Qysh me u përgjigjë kur dikush të fyen

Përgjigja me humor dhe hir ndaj fyerjeve që t’i bën dikush, tregon pjekurinë tënde emocionale dhe shpesh mund të jetë më efektive sesa të përgjigjeni me fyerje tuaja. Thjeshtë mos lejo që ato të të prekin.

Në vend të fyerjes mun t’ia kthesh: “Uaa, me të vërtetë paske një mënyrë interesante për të fyer! A e ke praktikuar këtë para pasqyrës?”

Kjo përgjigje përdor humorin për të zbutur fyerjen dhe madje mund ta bëjë personin tjetër të qeshë, duke ia bërë me dije në mënyrë eksplicite se fyerja e tij nuk ishte shumë kreative ose efektive. ?