Çfarë kanë të përbashkët njeriu dhe shtylla elektrike

Njerëzit dhe shtyllat elektrike kanë shumë të përbashkëta. Që të dy qëndrojnë shtatlartë dhe krenarë, me krahët e shtrirë drejt qiellit.

Ndërsa njerëzit kanë nevojë për një gjumë të mirë gjatë natës dhe një dietë të ekuilibruar për të qëndruar të shëndetshëm, shtyllat elektrike kanë nevojë vetëm për një rrjedhje të qëndrueshme të energjisë elektrike.

Njerëzit gjithashtu kanë një tendencë për të bërë gabime, si p.sh. derdhja aksidentale e kafesë në këmishë ose harrimi i ditëlindjes së mikut të tyre. Ndërkaq, shtyllat elektrike janë gjithmonë në vend, duke mos bërë kurrë një gabim të vetëm. Ata qëndrojnë aty, stoikë dhe të palëkundur, ndërsa e gjithë bota rrotullohet rreth tyre.

Njerëzit kanë emocione dhe personalitete komplekse, ndërsa shtyllat elektrike janë pak më njëdimensionale. Ata janë gjithmonë në të njëjtin humor, kurrë nuk janë të zemëruar, të trishtuar apo të lumtur. Ata janë si tipi i fortë, i heshtur, por pa personalitet të spikatur.

Njerëzit dhe shtyllat elektrike janë të dyja pjesë thelbësore të botës në të cilën jetojmë. Kështu që herën tjetër kur kaloni pranë një shtylle elektrike, jepini një shenjë respekti.

Jo për gjë, por tek e fundit shtylla bën një punë të rëndësishme, edhepse nuk arrin të shijojë të paktën një filxhan kafe brenda ditës.