Të gjithë po pinë Redbull

Djemtë e vajzat përgjegjës për marketingun e Redbull, menduan një strategji briliante për të rritur shitjet.
Shkuan nëpër klube të natës që frekuentohen shumë nga të rinjtë, dhe përpara hymjes vendosën shporta mbeturinash të mbushura me kanaçe të zbrazëta të pijes energjike më të famshme në botë. Kjo të lë përshtypjen se të gjithë po pinë Redbull, prandaj duhet edhe ti.