Сите пијат Redbull

Дечките и девојките одговорни за маркетингот на Redbull, измислија една прекрасна стратегија за зголемување на продажбата.
Ги посетија најфреквентните ноќни клубови, и пред нивниот влез си поставија канти за отпадоци и ги наполнија со празни лименки од најпознатиот енергртски пијалок во светот. Ова остава впечаток дека сите пијат Redbull, затоа треба и Ти.