Ndërroni mjedisin kur nuk ju vlerësojnë

Një shishe me ujë në supermarket kushton rreth 20 denarë.
E njëjta shishe në bar 60 denarë.
Në një restorant apo hotel të mirë mund të vlejë deri në 150 denarë.
Në aeroport ose në aeroplan ju mund të paguani deri në 300 denarë.
Shishja është e njëjtë, marka është e njëjtë, e vetmja gjë që ndryshon është mjedisi.
Çdo vend i jep një vlerë të ndryshme të njëjtit produkt.
Kur ndiheni të nënvlerësuar dhe të pa respektuar, kini guximin të ndryshoni mjedisin – shkoni në një vend ku ju japin vlerën që meritoni dhe ju konsiderojnë për atë që jeni.
Mos u pajtoni me mjedisin, por rrethohuni me njerëz që vërtet ju lerësojnë.