Kujdes çfarë shkruani në CV!

I punësuari: Përshëndetje shef! Këtu po bie shumë shi, dhe ti e di që unë jetoj në ishull, kështuqë nesër nuk do të mund të vij në punë.

Shefi:Në CV tënde ke thënë që je një notues i zoti. Kështuqë shihemi nesër në ora 7.

I punësuari:gëërrrr :!@#@@!#+