Внимавајте што пишувате во CV-то!

Вработениот: Здраво шефе! Овде на островот врне премногу, така да знаете дека утре не ќе може да дојдам на работа.

Шефот:Во CV-то имаш прикажано дека си добар пливач, така да се гледаме утре во 7.

Вработениот::гррр :!@#@@!#+