Jepja një shkelm konkurrentëve edhe merrja klientët

  1. Lexoni komentet në postimet e konkurrentëve.
  2. Identifikoni ankesat e komentuesve aty.
  3. Përpiloni një tekst që përmban fjalët kyçe të atyre ankesave.
  4. Krijoni një postim tuajin edhe më tërheqës. (Sponzorizimi i këtij postimi do të ishte edhe më mirë)

Mënyra më e mirë për të komunikuar me dikë, në rastin tonë me klientët, është të përdorësh fjalët dhe gjuhën e tyre.