Ngushëllime për dizajnerët grafik

Këto foto, për së pari herë po i publikoj unë, që do të thotë kurrë më parë nuk i keni parë.
Jo që i kam realizuar unë me fotoaparat, por inteligjenca artificiale sot na mundëson që vetëm të shkruajmë disa fjalë kyçe dhe për disa sekonda na krijon foto 100% realistike.
Ngushëllime për ata që kanë mësuar dizajnin grafik!