Fokusi te krijimi i zgjidhjeve, ju lutem!

Në biznes, shpesh ankohemi se punët nuk po na ecin mirë;

Punonjës që nuk kujdesen, klientë që duan vetëm çmim më të lirë, se qeveria po aplikon tatime shumë të larta… edhe shumë probleme tjera të papritura.

Është gjithmonë faji i dikujt tjetër. Por kur ndalesh së fokusuari te problemet dhe fillon të krijosh zgjidhje… Gjithçka ndryshon.

Sipërmarrja fillon kur e kupton këtë: Nëse diçka nuk funksionon në biznesin tuaj…është faji juaj.