Si ta marrësh përgjigjen e duhur në mediat sociale

Punë, punë, natë e ditë, që të shohim, pakëz dritë.

Njerëzit nuk duan të ndihmojnë njëri-tjetrin. Njerëzit duan të korrigjojnë të tjerët.
Ditë më parë, në Linkedin postova një pyetje dhe nga një llogari tjetër fiktive shkrova një përgjigje të gabuar. E dini çfarë ngjau? – Mora dhjetëra përgjigje nga followersat si korrigjim i përgjigjes së mikut tim të rrejshëm.
Këtë e bëjmë shumica në mënyrë të pavetëdijshme dhe me nguti. Kjo vie si pasojë jo e asaj për të dëshmuar se sa të dijshëm jemi, por instiktivisht për të shpërfaqur mosdijen e tjetrit.

Përndryshe, vështirë të kisha marrë ndonjë përgjigje pa këtë mashtrim.


Qejf i madh kur e vëren që dikush nuk di.