Si ta shfrytëzoni një rast bullizmi në marketing

Krejt e pamë rastin e profesorit valltar. Shumica e bullizuan. Mobilizimi i mediave dhe një pjesë e influencerave, bënë që të krijohet një shumicë tjetër; ata që filluan ta përkrahin profin. Dhe brenda natës, nga një viktimë e bullizmit, profi na u kthye në hero. U bë senzacion online.
Nejse, më poshtë po e paraqes një rast të bullizmit të një niveli tjetër, ku ndryshe nga VIP-at tanë që u munduan të bëjnë emër me rastin e sipërcekur, këtu kompani të ndryshme shfrytëzuan rastin të bëjnë pak marketing, dhe me këtë të fitojnë një publicitet të madh.
Një gazetare u tall në Twitter me një çift, ku burri i propozoi martesë të dashurës në një restoran KFC. Tjetra është histori marketingu si më poshtë: