marketingu sot

Marketingu i mirë dhe marketingu i keq

Marketingu i keq:

  • Kjo është ajo që ne shesim
  • Kështu funksionon produkti ynë
  • Kjo është ajo që vjen me të

Marketing i mirë:

  • Ky është problemi që keni
  • Kështu mund ta zgjidhim problemin tuaj
  • Tregon pse produkti ynë është ndryshe nga tjerët