Sot nuk është aq e vështirë të nisësh një biznes

Barriera e hyrjes në biznes përsa i përket kapitalit, kurrë nuk ka qenë më e ulët se sot.

Të vetmet gjëra që mund të na pengojnë janë mungesa e:

  • aftësive
  • përpjekjeve
  • qëndrueshmërisë

Nëse arrijmë që aftësitë tona t’i bëjmë shprehi, ia kemi dalë.

Sot;

  • Twitter është falas.
  • Tik Tok është falas.
  • Facebook është falas.
  • Linkedin është falas.
  • Instagram është falas.
  • YouTube është falas.
  • Bile edhe ChatGPT është falas.

Sot nuk kemi nevojë për shembull 10,000 euro kapital për të filluar një biznes të vogël.

Është falas kur kemi disiplinë për të bërë gjërat e duhura.

Nëse jo, do ta paguajmë me kohën tonë, mundin tonë dhe në fund të fundit edhe me jetën tonë.