Shkurtimisht 04/11

  1. Të gjitha mediat shkruajnë se ky është inflacioni më i lartë në X vitet e fundit, pa mos e përmendur se sot korporatat nivelin e profitit e kanë më të lartin në X+Y vite.
  2. Nëse sot çohesh e angazhohesh me 40% të kapacitetit, dhe e realizon këtë 40%-ësh, në fakt t’i ke realizuar 100%
  3. Kur bëjmë gabime dhe e kuptojmë që kemi gabuar, menjëherë e fajësojmë veten për personalitetin tonë. Ky është gabimi më i madh. Është normale të gabosh. Sepse ne i bëjmë gabimet, e jo gabimet neve.
  4. Meta zyrtarisht dje paralajmëroi ardhjen e NFT-ve në Instagram. Nejse, edhe ashtu në Instagram nuk mundet direkt right-click -> save image, por NFT edhe ma hiç s’do mund të (qysh kanë qejf me thanë) vidhen.
  5. #shifraerastit Kur u krijua në fillim, Coca Cola përmbante 9mg kokainë. Pse a menduat se më kot emri i fillon me Coca?! ?