Çfarë më ka bërë të ndjehem më mirë gjatë vitit 2022!?

Dy gjëra që më kanë bërë të ndjehem më mirë gjatë 2022-tës:

  • Unfollow të gjitha portalet dhe ata friends toksik që shpërndanin lajme të rreme
  • Turning OFF all notifications në telefon. Kjo për të mos më shpërqëndruar në aktivitetet e mia, duke hapur secilin app atëherë kur dua unë.