Category: Karrierë

 • Njohuritë nuk mbahen për vete

  Njohuritë nuk mbahen për vete

  Shumica e serviseve online që i shfrytëzojmë apo softuerët më të përdorur në botë janë krijuar nga zhvillues të cilët idetë e tyre i kanë…

 • Çfarë të bëjmë në kohë shtrenjtimesh

  Çfarë të bëjmë në kohë shtrenjtimesh

  Energjinë tonë duhet ta kanalizojmë drejt gjetjes së mënyrave inovative për të rritur të ardhurat tona, në vend që të fokusohemi vetëm në mënyrën se…

 • T’pakënaqurit dhe t’kënaqurit

  T’pakënaqurit dhe t’kënaqurit

  T’pakënaqurit e t’kënaqurve ikin te t’pakënaqurit. T’pakënaqurit e t’pakënaqurve ikin te t’kënaqurit. Me rëndësi, në një moment të gjithë janë të kënaqur.

 • Qysh me u ba funksional

  Qysh me u ba funksional

  Kurrë nuk mund të jesh 100% gati për diçka, sepse ajo që ke mësuar rrallëherë jetësohet sipas planit. Por gjithsesi ia vlen të hidhesh në aksion…

 • Ju falemnderit > Më falni

  Ju falemnderit > Më falni

  )ur në një takim arrij me vonesë, them “Ju falemnderit që më keni pritur” në vend që të kërkoj falje për vonesën.

 • A janë studentët konsumatorë të univerziteteve

  A janë studentët konsumatorë të univerziteteve

  Ndërsa studentët paguajnë tarifat e shkollimit dhe kanë pritshmëri të caktuara, universitetet i japin përparësi arsimit dhe zhvillimit të përgjithshëm të studentëve në vend të…