Безценето и Бесплатно

„Безценет“ е првиот бакнеж во образот што некогаш ви го дал вашето дете. „Бесплатно“ е кога ќе фатите WiFi сигнал од соседот во вашиот стан.

Дали ја гледате разликата?

Едното вреди повеќе од сите пари на светот, а другото е само начин да избегнете да ја платите вашата сметка за интернет.

Ох… Јас сè уште ги чувствувам усните на моите две момчиња на моите образи од нивните први бакнежи.