META MARKETING

META MARKETING

Close-up, abstract view of architecture.
AUTOMATIZONI MARKETINGUN NË MEDIA SOCIALE

Platforma META MARKETING që ua ofroj të gjithë përdoruesve të regjistruar në burhanselmani.com është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e krijuar për të ngritur biznesin tuaj në fusha të ndryshme si marketingu, shitjet, automatizimi dhe biznesi i tregtisë elektronike. Kjo platformë mund të krenohet me një krijues të avancuar të chatbot me AI me një ndërtues intuitiv të rrjedhës Drag & Drop, duke eliminuar nevojën për kodim. Integrimi me vetëm një click me Facebook Messenger dhe Instagram DM, siguron komunikim të vazhdueshëm.

Përveç Messenger bot-it, kjo platformë ka disa veçori të mrekullueshme dhe të fuqishme që ju mundëson të bëni marketing në Media Sociale, Email dhe SMS.

Shih një shembull ↗

Gjithçka bëhet në suaza të lejuara nga Facebook dhe Instagram pasiqë e gjithë platforma përdor API zyrtar dhe aplikacion të aprovuar nga Meta.

Chatbot interaktiv

24/7 do ta keni ndihmësin tuaj virtual i cili mund të bisedojë me klientët tuaj sikurse njerëzit. Mund të ruajë informacione dhe t’i përdorë ato për ta bërë bisedën më tërheqëse.

Automatizim marketingu

Veçori të forta për të bërë marketingun e produkteve tuaja në Facebook, Instagram dhe Whatsapp, duke publikuar postime dhe duke iu përgjigjur komenteve dhe mesazheve në mënyrë automatike.

Tregti elektronike

Hapni dyqanin tuaj elektronik i cili mund të hapet brenda vet Messenger, pa ikur klienti. Mund të shesë produktet tuaja automatikisht te klientët dhe të marrë pagesa prej tyre.

kalendari i postimeve
Planifikim i postimeve

Planifikoni postimet në Instagram dhe Facebook për tu publikuar në një kohë të paracaktuar nga ju. Shfrytëzoni kalendarin e përmbajtjes që do t’ua ofroj FALAS për të bërë postime jorezistuese.

Analitikë e avancuar

Shfrytëzoni opcionin e analizës së profit dhe postimeve, për të parë se çfarë po funkcionon më së miri, që do t’ju mundëson të mirrni vendime më të mira.

Modulet e mundshme:

#ModuliPREMIUMFREE
1BotPoPo
2Bot – AI ReplyPoPo
3Bot – Connectivity : Export, Import & Tree ViewPoPo
4Bot – Email Auto ResponderPoPo
5Bot – Instagram BotPoPo
6Bot – Persistent MenuPoPo
7Bot – Persistent Menu : Copyright EnabledJoPo
8Bot – Visual Flow Builder AccessPoPo
9Broadcast – One Time Notification SendPa kufi200
10Comment Automation : Auto Comment CampaignPa kufi20
11Comment Automation : Auto Reply PostsPa kufi20
12Comment Automation : Instagram Auto Comment ReplyPa kufi200
13Comment Reply Enhancers : Bulk Comment Reply CampaignPa kufi20
14Comment Reply Enhancers : Comment & Bulk Tag CampaignPa kufi20
15Comment Reply Enhancers : Comment Hide/Delete and Reply with multimedia contentPa kufi20
16Comment Reply Enhancers : Full Page Auto Like/SharePa kufi200
17Comment Reply Enhancers : Full Page Auto ReplyPa kufi200
18E-commercePa kufiPa kufi
19E-commerce Related ProductsPa kufiPa kufi
20Email Broadcast – Email SendPa kufi200
21Facebook AccountsPa kufi1
22Facebook PagesPa kufi1
23Facebook Pages – Subscribers/PagePa kufiPa kufi
24Flowbuilder Conditional ReplyPa kufiPa kufi
25Instagram Extended StatisticsPoPo
26Instagram Reply Enhancers – CampaignsPa kufi200
27Live ChatPa kufiPa kufi
28Recurring NotificationPa kufi200
29SMS Broadcast – SMS SendPa kufi10
30Social Poster – AccessPa kufi10
31Social Posting – Account Import : WordPress (Self hosted)Pa kufi10
32Social Posting – RSS Auto PostPa kufi10
33Social Posting : Facebook Carousel/Slider PostPa kufi10
34Social Posting : Facebook CTA PostPa kufi10
35Social Posting : Facebook Text/Image/Link/Video PostPa kufi10
36Social Posting : Instagram Image/Video PostPa kufi10
37Whatsapp Send OrderPa kufiPa kufi
Tabela e funksioneve të disponueshme në meta.burhanselmani.com

Mos u mendo shumë…

Lehtësoja vetes punën