Category: Inteligjenca artificiale

  • A jemi duke ua lëshuar fronin robotëve?

    A jemi duke ua lëshuar fronin robotëve?

    Ekziston një bindje e përgjithshme që robotët dhe inteligjenca artificiale (AI) dalëngadalë po marrin shumë aspekte të punëve dhe aktiviteteve njerëzore. Megjithatë, është e rëndësishme…

  • Ngushëllime për dizajnerët grafik

    Ngushëllime për dizajnerët grafik

    Këto foto, për së pari herë po i publikoj unë, që do të thotë kurrë më parë nuk i keni parë.Jo që i kam realizuar…