Letërnjoftim

Burhan Selmani
Burhan Selmani

Hey, përshëndetje!

Mirë se vini në blogun tim. Unë jam Burhan Selmani, një konsulent taksash ditën dhe një strateg marketingu gjatë natës. Në thelb, unë jam Batman i botës së biznesit.

Kur nuk jam i zënë me llogaritjen e numrave ose duke krijuar ide kreative për të ndihmuar bizneset të shkelin konkurrentët e tyre, jam një bashkëshort krenar dhe baba i dy djemve të mrekullueshëm. Më pëlqen të mendoj për stilin tim të prindërimit si një përzierje e një rreshteri stërvitjeje dhe një komediani stand-up.

Gjatë javës, mund të më gjeni duke nxituar sa andej e sa këndej në qytetin e zhurmshëm të Shkupit. Por në fundjavë, arratisem në shtëpinë time piktoreske në Doganaj të Kaçanikut, ku më në fund mund të pushoj dhe të shijoj prehje dhe qetësi, ndërsa përpiqem të vazhdoj me listën e pafundme të kërkesave të gruas sime.

Pra, nëse keni nevojë për ndihmë me taksat tuaja ose dëshironi ta çoni biznesin tuaj në një nivel tjetër me strategji marketingu jashtë kutisë, ja ku më keni.

Dhe nëse jeni ndonjëherë në Doganaj, bujrum ta shijoni të paktën ujin e fund Sharrit.

Me t’mira!